Federasyonumuzca 26 – 27 Aralık 2022 tarihlerinde iki grup halinde düzenlenen Online Antrenör Gelişim Seminerleri ile 28 – 29 Aralık 2022 tarihlerinde düzenlenen Hakem, Federasyon Faaliyetlerinde Antrenör ilde Hakem ve Federasyon Faaliyetlerinde Hakem ilde Antrenör Gelişim Online Gelişim seminerlerine çeşitli nedenlerle katılım sağlayamayan antrenör ve hakemlerimize yönelik açılması planlanan telafi seminer takvimimiz aşağıdaki gibidir.


26–27-28-29 Aralık 2022 tarihli seminerlere e-Devlet sistemi üzerinden başvuruda bulunarak ödemesini yapmış fakat derslere çeşitli nedenlerden dolayı eksik katılanlar ile hiç katılamayanların sicil sisteminde vizelerinin yapılıp yapılmadığını kontrol ederek telafi seminerlerine katılmaları gerekmektedir.


Ayrıca; yukarıda anılan tarihlerde Federasyonumuzca düzenlenen vize seminerlerine e- Devlet sistemi üzerinden başvuruda bulunarak ödemesini yapmış fakat, seminerlere çeşitli nedenlerle katılım sağlayamamış olan antrenör ve hakemler ekstra bir ücret ödemeyecek olup, e-Devlet ‘Spor Bilgi Sistemi ‘üzerinden seminer başvurusunu tekrar yaparak 26-27 -28-29 Aralık 2022 tarihli seminerlerde yapmış oldukları ödeme dekontları ile diğer evraklarını tamamlayarak sicil@taekwondo.org.tr mail adresine en geç 23 Ocak 2023 saat 00,00’a kadar göndermeleri gerekmektedir.


Online Telafi Gelişim Seminerine E-Devlet üzerinden başvuru, ödeme ve evrak gönderimi için son tarih 23 Ocak 2023 saat 00.00’ dır. Başvurular E-Devlet Sistemi üzerinden yapılmakta olup, bu tarihten sonra sistem kapandığı için başvuru yapmanız ve seminere katılmanız mümkün olmayacaktır.

1- Sadece Türkiye ve/veya il faaliyetlerinde Antrenör olarak görev yapmak isteyenler,
Seminer programı 25 Ocak 2023 tarihli 1 gün süreli olarak planlanmıştır.
( Antrenör Seminerine Başvuruda bulunmak için linke tıklayınız. )

2-Hakemler, Federasyon Faaliyetlerinde Antrenör İlde Hakem ve Federasyon Faaliyetlerinde Hakem İlde Antrenör olarak görev yapmak isteyenler,
Seminer programı 26 – 27 Ocak 2023 tarihleri arasında iki gün süreli olarak planlanmıştır.
(Federasyon Faaliyetlerinde Antrenör ilde Hakem ve Federasyon Faaliyetlerinde Hakem ilde Antrenör Gelişim Online Gelişim Seminerine başvuruda bulunmak için tıklayınız.)

3-Türkiye ve/veya il faaliyetlerinde sadece Hakem olarak görev yapmak isteyen Hakemlerimiz E-Devlet üzerinden başvuru yapmayacak olup; direkt Federasyona evraklarını göndermeleri gerekmektedir.

Hakemler için seminere katılacakları link bilgisi, Federasyonumuza gönderilen Ek-1 formları üzerinde bulunan mail adreslerine gönderilecektir.

ÖNEMLİ!!
*** Seminerler Zoom programı üzerinde yapılacak olup; seminer giriş link ve şifre bilgileri E-devlet başvurusunda verilen mail adreslerine en geç 24 Ocak 2023 00.00 ‘a kadar Federasyonumuzca gönderilecektir.

*** Dersler saat 09.00 – 18.00 saatleri arasında yapılacaktır.

*** Derslerde yoklama alınmakta olup, yoklamada bulunmayan kişilerin vizeleri yapılmayacaktır. Ayrıca, seminere ek bir Telafi Semineri açılmayacak olup; 2023 yılı vizelerini yaptırmak isteyenlerin açılacak olan seminere katılmaları zorunludur.

25 Ocak 2023 tarihinde yapılacak Türkiye ve/veya İl faaliyetlerinde antrenör olarak görev yapacakların duyurusu için tıklayınız

26-27 Ocak 2023 tarihlerinde yapılacak Türkiye ve/vaya İl faaliyetlerinde hakem olarak görev yapacakların duyurusu için tıklayınız

26-27 Ocak 2023 tarihlerinde yapılacak Federasyon faaliyetlerinde Antrenör, İlde hakem olarak görev yapacakların duyurusu için tıklayınız

26-27 Ocak 2023 tarihlerinde yapılacak Federasyon faaliyetlerinde hakem, İlde antrenör olarak görev yapacakların duyurusu için tıklayınız

ÖNEMLİ (FORM VE SUNUMLAR)

SEMİNER FORMU İÇİN TIKLAYINIZ.

E-DEVLET ÜZERİNDEN BAŞVURUNUN NASIL YAPILACAĞI İLE İLGİLİ SUNUMA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

TELAFİ ANTRENÖR GELİŞİM SEMİNERİNE ÖDEME NASIL YAPILIR? (SUNUM İÇİN TIKLAYINIZ)