Federasyonumuzca 08-09-10 Aralık 2025 tarihlerinde düzenlenen online seminerler ile 05 – 07 Aralık 2025 ve 15 – 17 Aralık 2025 tarihlerinde yüz yüze düzenlenen seminerlere katılım sağlayamayan ya da eksik sayıda derse katılım sağladığı için semineri onaylanamayan antrenör ve hakemlerimiz için 30 Aralık 2025 tarihinde bir gün süreli telafi semineri düzenlenecektir.

Online düzenlenecek seminerlere Antrenör, Federasyon Faaliyetlerinde Antrenör – İl’de Hakem ve Federasyon Faaliyetlerinde Hakem- İl’de Antrenör olarak katılım sağlamak isteyenler için e-Devlet Sistemi üzerinden başvuru ve ödeme için son tarih 28 Aralık 2025 saat 23:00’tür.

Sadece hakem gelişim seminerine katılım sağlayarak hakemlik vizesini onaylatmak isteyenler hakemlerimiz için ise başvuru,ödeme ve evrak gönderimi için son tarih yine 28 Aralık 2025 saat 23:00’tür.

Seminerler için detaylı bilgi metinleri aşağıda yer almaktadır.

ANTRENÖR GELİŞİM SEMİNERİ

HAKEM GELİŞİM SEMİNERİ

ANTRENÖR / HAKEM GELİŞİM SEMİNERİ

HAKEM / ANTRENÖR GELİŞİM SEMİNERİ

Online Eğitim Sistemi Nasıl Kullanılır? (TIKLAYINIZ)

E-devlet Üzerinden Başvuru Nasıl Yapılır? (TIKLAYINIZ)

TEB Bankası Üzerinden Ödeme Nasıl Yapılır? (TIKLAYINIZ)