Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Bahri Tanrıkulu, yayımladığı mesajla Anneler Günü’nü kutladı.
Tanrıkulu’nun mesajı şöyle:
“Hayatımızın her anında koşulsuz sevgileri, engin hoşgörüleri ve ölçülemez fedakarlıklarıyla yanımızda olan annelerimiz; bireylerin karakter gelişiminden, toplumların geleceğine yön veren en kıymetli rehberlerdir.
Bizlere sevgiyi, sabrı ve merhameti öğreten; geçmişi, bugünü ve yarını şekillendiren annelerimize olan minnetimizi bir güne sığdırmak elbette mümkün değildir. Ancak Anneler Günü, bu eşsiz sevgiyi ifade etmek, onların değerini bir kez daha hatırlamak ve hatırlatmak için anlamlı bir fırsattır.
Başta annem ve eşim olmak üzere; şefkatiyle hayatlarımıza dokunan, fedakarlığıyla bizleri büyüten tüm annelerin Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. Varlıkları daim, gönülleri her daim huzurla dolsun.”
Son yorumlar