Dünya Taekwondo (WT) Uluslararası Antrenörlük Level 1, Level 2 vb. seminerleri https://worldtkd.simplycompete.com/ adresli web sayfasından belirli aralıklarla yapılmaktadır ve antrenörlerimiz bu sayfayı takip edebilir.

Seminerlere, sadece Uluslararası WT Lisans vizesi ile Federasyon vizesi güncel Antrenör ve Hakemler kayıt yaptırabilmektedir.

BAŞVURU SÜRESİ

Gelen başvurular Dünya Taekwondo’ya bildirileceği için seminerlere katılmak isteyen antrenörlerin (WT Lisansı güncel olmalıdır) seminer başlangıç tarihinden 10 iş günü öncesine kadar tkdturkiyeeducation@gmail.com federasyonumuz e-mail adresine başvurması gerekmektedir. Kayıt yaptırmayan ve seminer başlangıcından 10 iş günü öncesine kadar  zamanında ödeme makbuzunu göndermeyenler seminere katılamayacaklardır.

ÖDEME

*Dünya Taekwondo, seminer kayıtlarında Paypal sistemini kullandığı ve bu sistem ülkemizde kabul edilmediği için Türkiye’den bu yöntemle ödeme yapılamamaktadır.

*Güncel seminer ücreti için (muhabir banka ücreti dahil) aşağıda yer alan email vasıtasıyla federasyonumuzdan bilgi alınabilecektir.

Ödeme makbuzunun açıklama kısmına TUR Numarası ve Seminer Adı yazılmalıdır.

“Örnek: TUR-….. LEVEL 1 KYORUGI SEMİNER ÜCRETİ”

“Örnek: TUR-….. LEVEL 1 YENİLEME SEMİNER ÜCRETİ”

GEREKLİ BİLGİLER

Başvurular için belirtilen yer alan E-mail adresine;

*İsim Soyisim
*TUR Numarası
*Ödeme Dekontu
*Telefon Numaranısı yollanması gerekmektedir.

***Konuyla ilgili federasyon E-mail Adresi: tkdturkiyeeducation@gmail.com

-Bu duyuruya daha sonra ‘Önemli Belgeler’ kısmından ulaşabilirsiniz.