Federasyonumuzca 26-27-28-29 Aralık 2022 tarihleri arasında online düzenlenen Antrenör ve Hakem Gelişim Seminerlerine e-Devlet başvuru süresini kaçırdığı için veya başvuruda bulunup çeşitli nedenler ile derse katılamadığı için ya da geçer sayıda derse katılamadığı için vizesi onaylanmamış olan antrenör ve hakemlerin 2023 yılı vizelerini onaylatabilmesi için 25-26–27 Ocak 2023 tarihlerinde federasyonumuzca düzenlenmesi planlanan telafi seminerlerine son başvuru ve ödeme için son tarih 23 Ocak 2023 saat 00.00’dır.

Telafi seminerlerinde sadece hakemlik vizesini onaylatmak isteyenler hariç e-Devlet başvurusu zorunludur. (Sadece Hakemlik vizesini onaylatacak olan kişilerin seminer dekontları ile seminer formlarını sicil@taekwondo.org.tr mail adresimize göndermeleri yeterlidir.) e-Devlet Spor Bilgi Sistemi üzerinden başvuruda bulunamayan Antrenör – Taekwondo Federasyon Faaliyetlerinde Antrenör İlde Hakem ve Taekwondo Federasyon Faaliyetlerinde Hakem ilde Antrenör olmak isteyen kişilerin vizesi onaylanamamaktadır.

Ayrıca, federasyonumuzca 26-27-28-29 Aralık 2022 tarihlerinde düzenlenen seminerlere e-Devlet sistemi üzerinden başvuruda bulunarak ödemesini yapmış fakat çeşitli nedenlerle seminere katılım sağlayamamış antrenör ve hakemler için telafi seminerlerinde e-Devlet başvurularını yenilemeleri ve Aralık dönemi seminerlerinde ödemiş oldukları dekontları ile seminer formlarını kayıt alınabilmesi adına yeniden sicil@taekwondo.org.tr mail adresimize göndermeleri gerekmektedir. Ve aynı şekilde e-Devlet başvurusunda bulunmadığı için seminere hiç katılım sağlayamamış olan antrenör ve hakemlerin e-Devlet başvurularından sonra dekont ve seminer formlarını sicil@taekwondo.org.tr mail yolu ile göndermeleri gerekmektedir.

Telafi seminerleri sonrasında yıl içerisinde vizeleme işlemi yapılamamakta olup, 2023 yılı vizesini onaylatmak isteyen Antrenör ve Hakemlerin düzenlenmesi planlanan telafi seminerlerine mutlaka katılım sağlamaları gerekmektedir.

Önemle Duyurulur.