Federasyonumuzun 20 Ekim 2024 tarihinde yapılması planlanan 6. Olağan Genel Kurul ve 8. Olağan Mali Genel Kurulunda oy kullanacak delege sayımızın 300’ü geçmesi nedeniyle Federasyonumuz Ana Statüsünün “Genel Kurul” başlıklı 7. Maddesinin 2. Fıkrasının “g”, “ğ” bentleri ile “h” bendinin 1., 2. ve 3. Alt bendine göre oy kullanacak delegelerin belirlenmesi amacı ile 12 Eylül 2024 tarihinde çekilen noter kurasında isimleri çıkan kulüp, hakem ve antrenör delege listeleri aşağıya çıkartılmıştır.

Tebligat niteliği taşıyan noter kurasından çıkan kulüplerin listesi 12 Eylül 2024 tarihinde Federasyonumuz resmi internet sitesinde yayımlanmış olup;  Federasyonumuz Ana Statüsünün 21 maddesinin 3. Fıkrasına göre “…en geç beş gün içerisinde genel kurulda kendilerini temsil edecek delege listesini ve bilgilerini Federasyona bildirmek zorundadır.” denildiğinden delegenizi (kulüp üyesi olmak zorundadır.) belirlemek için almış olduğunuz kulüp yönetim kurulu kararı fotokopisinin ıslak imzalı onayı ile delegenizin nüfus cüzdan fotokopisinin en geç 18 Eylül 2024 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Federasyonumuzda olacak şekilde kargo yolu ile gönderilmesi gerekmektedir.

18 Eylül 2024 Çarşamba günü mesai bitiminden sonra gelecek evraklar işleme alınmayacak olup; postada oluşacak gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

Ayrıca 6. Olağan Genel Kurul ve 8. Olağan Mali Genel Kurulumuzun yapılacağı yeri ve saati daha sonra internet sitemizde yayımlanacaktır.

Not: Kulübünüzün delegesi veya delegeleri için kulüp yönetim kurulu kararı alındıktan sonra yönetim kurulu kararınızın fotokopisini aslı gibidir kaşe, kulübün mührü ve yetkili kişinin adı, soyadı, imzası ile delegenizin nüfus cüzdan fotokopisi ve iletişim bilgilerini göndermeniz gerekmektedir.

-DELEGE KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI

***Bu duyuru tebligat yerine geçerlidir.

İlgililere önemle duyurulur.