Federasyonumuzun 20 Ekim 2024 tarihinde yapılacak olan 6. Olağan Genel Kurulu ve 8.Olağan Mali Genel Kurulu delege listesini belirlemek üzere 12 Eylül 2024 tarihinde Perşembe günü saat 10.00’da Gençlik ve Spor Bakanlığı Binası B2 katındaki Konferans Salonunda (Adres: Örnek Mah. Oruç Reis Cad. No:13 Altındağ/ANKARA) noter huzurunda kura çekimi yapılacaktır.

Kura çekimine;

1- Kura listesinde isimleri bulunan Kulüplerin Başkanları (Vekil, antrenör, üye vb. kişiler kesinlikle katılamayacaktır)
2- Kura listesinde ismi olan Antrenörler
3- Kura listesinde ismi olan Hakemler
4- Başkan adayları

katılabilecektir.

Kura çekimine katılacak kulüp başkanları, kura listesinde ismi olan antrenörler, hakemler ve başkan adayları kura çekiminin yapılacağı salona akreditasyon kartı ile giriş yapabileceklerdir.

Akreditasyon kartlarının hazırlanabilmesi için kulüp başkanları, antrenörler, hakemler ve başkan adaylarının en geç 11/09/2024  Çarşamba günü saat 17.00’ ye kadar Federasyonumuz info@taekwondo.org.tr e-posta adresine başvurularını mail olarak göndermeleri gerekmektedir. Belirtilen gün ve saatten sonra gönderilen e-posta talepleri dikkate alınmayacaktır.

İlgililere önemle duyurulur.


Noter Kurasına Girecek Kulüp, Hakem ve Antrenörlerin Listeleri :

Kulüp Listeleri:

– 1. Alt Bendine Göre Kulüp Listesi için tıklayınız. (11 Sayfa)

– 2. Alt Bendine Göre Kulüp Listesi için tıklayınız. (18 Sayfa)

– 3. Alt Bendine Göre Kulüp Listesi için tıklayınız. (12 Sayfa)

– Hakem Listesi için tıklayınız. (1 Sayfa)

– Antrenör Listesi için tıklayınız. (1 Sayfa)