Sivas’ta 09-14 Temmuz 2024 tarihleri arasında düzenlenen ve kısa bir süre önce kaybettiğimiz sporcumuz Sıla Medine Kavurat’ın isminin verildiği Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonası için açılış seremonisi gerçekleştirildi.

Taha Akgül Spor Salonu’nda düzenlenen ve 76 ilden 760 civarında kulübe mensup 4000’in üzerinde sporcunun katıldığı şampiyonanın açılış seremonisine Sivas Vali Yardımcısı Yusuf Keten, Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Baker, Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç, Sivas Esnaf Odaları Başkanı Hakan Demirgil, Türkiye Taekwondo Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri, antrenör, hakem, sporcu ve davetliler katıldı.

Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin, yaptığı konuşmada elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden sporcumuz Sıla Medine Kavurat’ın adını bu organizasyonda yaşatmak istediklerini belirterek, ailesi ve spor camiamıza bir kez daha başsağlığı diledi. Başkan Şahin, yoğun bir katılımla gerçekleşen şampiyonadan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Türk taekwondosunun bu altyapıyla başarıdan başarıya koşmaya devam edeceğini sözlerine ekledi.

Seremonide Sivas Vali Yardımcısı Yusuf Keten ve Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Baker de birer konuşma yaparken Başkan Şahin, protokol üyelerine günün anısına birer plaket takdim etti.