Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Sporda Psikososyal Alanlar programı öğrencilerinden Murat Muyan’ın yüksek lisans bitirme tezi kapsamında yürütülmekte olan, olimpik branşlarda müsabık sporcularla çalışan spor psikologlarının, sporcular üzerinde olası psikolojik etkilerini incelemek ve ortaya koymak amacıyla yapılan çalışmada, olimpik branşlarda faal sporcu kariyerine devam eden 18 yaş ve üstü sporcularda iyi oluş düzeyleri ve sporda psikolojik becerileri incelenecektir.

Araştırma verileri spor psikoloğu çalışıp çalışmama durumuna göre değerlendirilecek ve bilimsel bir araştırmaya katkıda bulunulmuş olunacaktır.

Bu nedenle yukarıda belirtilen yaş kategorisinde federasyonumuz bünyesinde bulunan sporcularımızın aşağıdaki link üzerinden ankete katılımlarının sağlanması talep edilmektedir.

Bu araştırmanın yapılması için  Gençlik ve Spor Bakanlığı Etik Komisyonundan ( E-36592570-604.02-6652115 ) araştırma izni alınmıştır.

Araştırmanın yürütücüleri Doç. Dr. Emre Ozan Tingaz ve Murat Muyan olup araştırmayla ilgili iletişime geçilmek istenildiğinde muratmuyan1@gmail.com  mail adresi aracılığıyla görüş ve öneriler iletilebilir.

ARAŞTIRMAYA KATILMA LİNKİ:  https://forms.gle/2ceNg9jdqSrUwiqE9

.