Federasyonumuzca 26 – 27 Aralık 2022 tarihlerinde iki grup halinde düzenlenmesi planlanan Online Antrenör Gelişim Seminerleri ile 28 – 29 Aralık 2022 tarihlerinde düzenlenmesi planlanan Hakem, Federasyon Faaliyetlerinde Antrenör ilde Hakem ve Federasyon Faaliyetlerinde Hakem ilde Antrenör Gelişim Online Gelişim seminerlerindeki canlı derslere katılabilmek için; mail ve şifre bilgileri e – Devlet başvurunuz esnasında kullanılan mail adresine, hakemler için ise Federasyonumuza gönderilen ek-1 formları üzerinde bulunan mail adreslerine gönderilmiştir.

Online düzenlenecek olan seminerlerde derslere bağlantı  “Zoom” programını üzerinden yapılacağı için seminere katılım sağlanan cihaza “Zoom” programı kurulması ve https://taekwondo.vedubox.net linkine tıklayarak e-mail adreslerinize gönderilen kullanıcı adı ve şifre bilgileri ile seminerlere giriş yapılması gerekmektedir.

*** Seminere katılım sağlayacak antrenör ve hakemler E-mail adresleri gelen kutuları ile Spam klasörlerini kontrol ederek federasyonumuzca gönderilen maillerin katılımcılara ulaşmaması halinde 0312 2840091 nolu telefon ile irtibata geçebilirler.

Önemli Not: Online Eğitim Sistemi bilgisayarlar, tabletler ve cep telefonları ile uyumlu olup, yerel veya kablosuz ağ ile internete bağlanmış bilgisayarlar ile derslere bağlanılması tavsiye edilmektedir.

*** Dersler saat 09.00 – 18.00 saatleri arasında olup, ders programları sistem üzerinden görüntülenebilecektir.

*** Seminere katılım sağlayacak antrenör ve hakemlerimizin dersin başlama saatinden önce sisteme bağlanması “CANLI” linkinde dersinizin altında bulunan mavi “Katılacağım” butonuna tıklayarak dersin başlama saatinde belirecek olan yeşil “Başla” butonunun yanmasını beklemesi gerekmektedir.( Dersin başlama saati gelmesine rağmen “Başla” butonu belirmezse sol üstteki “Yenile” butonuyla sayfa tekrar yüklenebilir. )

*** Başla butonuna basıldığında bilgisayarlar ve akıllı telefonlarda otomatik olarak bir pencere açılacak ve bu pencerede Zoom‘a tıklandığında otomatikman uygulama açılacak ve derse bağlanacaktır.

*** Derslerde yoklama alınmakta olup, yoklamada bulunmayan kişilerin vizeleri yapılmayacaktır. İp adresi ve katılım süresi sistem tarafından kaydedilecektir.

*** Ders bittikten sonra sıradaki derse bağlanmak için Zoom programını kapatıp, https://taekwondo.vedubox.net adresinden aynı adımları izleyip sıradaki derse bağlanılacaktır.

*** Aynı kullanıcı birden fazla yerden sisteme bağlanmaya çalıştığında sistem hata verecektir. Tek bir yerden oturum açılması gerekmektedir.

*** Sistem derse bağlantı yapılan IP adresine, derste kalınan süreye ve sisteme giriş yapılan kullanıcı adına göre yoklama listesi oluşturacaktır. Devamsızlıkla ilgili sorun yaşamamak için bu hususlara dikkat ediniz.

*** Ayrıca, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü Spor Eğitimi ve Araştırmaları Dairesi Başkanlığınca Bakanlık bünyesinde istihdam edilen Taekwondo antrenörlerine yönelik düzenlenen 19-20-21 Aralık 2022 tarihli birinci grup ve 23-24-25 Aralık 2022 tarihli ikinci grup seminerlerine katılım sağlayan antrenörlerin Federasyonumuzca düzenlenecek olan Antrenör seminerine katılması zorunlu değildir. ( İllerde istihdam edilen Taekwondo antrenörlerimiz 28-29 Aralık 2022 tarihlerinde yapılacak olan ‘Federasyon Faaliyetlerinde Antrenör ilde Hakem’ ve ‘Federasyon Faaliyetlerinde Hakem ilde Antrenör’ Gelişim Seminerine katılım sağlamak zorundadır.)

Online Eğitim Sistemi kullanım sunumu için tıklayınız.