Türkiye Taekwondo Federasyonu Online Antrenör ve Hakem Gelişim Semineri ile ilgili bir duyuru yayınladı.

Federasyonumuzca 16 – 17  Kasım 2023 tarihlerinde iki grup halinde düzenlenmesi planlanan Online Antrenör Gelişim Seminerlerindeki canlı derslere katılabilmek için; mail ve şifre bilgileri en geç 15 Kasım 2023 saat 24.00’e kadar e – Devlet başvurunuz esnasında kullanılan mail adresine,

18 – 19 Kasım 2023 tarihlerinde düzenlenmesi planlanan Hakem, Federasyon Faaliyetlerinde Antrenör ilde Hakem ve Federasyon Faaliyetlerinde Hakem ilde Antrenör Gelişim Online Gelişim seminerlerindeki canlı derslere katılabilmek için; mail ve şifre bilgileri e – Devlet başvurunuz esnasında kullanılan mail adresine, hakemler için ise en geç 17 Kasım 2023 saat 24.00’e kadar Federasyonumuza gönderilen ek-1 formları üzerinde bulunan mail adreslerine gönderilecektir.

Online düzenlenecek olan seminerlerde derslere bağlantı  “Zoom” programını üzerinden yapılacağı için seminere katılım sağlanan cihaza “Zoom” programı kurulması ve https://taekwondo.vedubox.net linkine tıklayarak e-mail adreslerinize gönderilen kullanıcı adı ve şifre bilgileri ile seminerlere giriş yapılması gerekmektedir.

Önemli Not: Online Eğitim Sistemi bilgisayarlar, tabletler ve cep telefonları ile uyumlu olup, yerel veya kablosuz ağ ile internete bağlanmış bilgisayarlar ile derslere bağlanılması tavsiye edilmektedir.

*** Dersler saat 09.00 başlamakta olup, ders programına vedubox ekranı takvim bölümünden erişebilirsiniz.

*** Seminere  katılım sağlayacak antrenör ve hakemlerimizin dersin başlama saatinden önce sisteme bağlanması “CANLI” linkinde dersinizin altında bulunan mavi “Katılacağım” butonuna tıklayarak dersin başlama saatinde belirecek olan yeşil “Başla” butonunun yanmasını beklemesi gerekmektedir.( Dersin başlama saati gelmesine rağmen “Başla” butonu belirmezse sol üstteki “Yenile” butonuyla sayfa tekrar yüklenebilir. )

*** Başla butonuna basıldığında bilgisayarlar ve akıllı telefonlarda otomatik olarak bir pencere açılacak ve bu pencerede Zoom‘a tıklandığında otomatikman uygulama açılacak ve derse bağlanacaktır.

*** Derslerde yoklama alınmakta olup, yoklamada bulunmayan kişilerin vizeleri yapılmayacaktır. IP adresi ve katılım süresi sistem tarafından kaydedilecektir.

*** Ders bittikten sonra sıradaki derse bağlanmak için Zoom programını kapatıp, https://taekwondo.vedubox.net adresinden aynı adımları izleyip sıradaki derse bağlanılacaktır.

*** Aynı kullanıcı birden fazla yerden sisteme bağlanmaya çalıştığında sistem hata verecektir. Tek bir yerden oturum açılması gerekmektedir.

*** Sistem derse bağlantı yapılan IP adresine, derste kalınan süreye ve sisteme giriş yapılan kullanıcı adına göre yoklama listesi oluşturacaktır. Devamsızlıkla ilgili sorun yaşamamak için bu hususlara dikkat ediniz. 

Online Eğitim Sistemi kullanım sunumu için tıklayınız.

Online Antrenör ve Hakem Gelişim Semineri için yayınlanan ilk habere ulaşmak için tıklayınız. (23.10.2023)