Federasyonumuz Ana Statüsünün “Genel Kurulun Toplantıya Çağrılması” başlıklı 21. Maddesinin 5. Fıkrasında “Hazırlanan delege listesine, ilan tarihinden itibaren on gün içerisinde itiraz edilebilir. Delege listesine itiraz, yönetim kurulunca itiraz süresinin bitiminden itibaren iki gün içerisinde karara bağlanır. Bu karara karşı iki gün içerisinde Tahkim Kuruluna itiraz edilebilir. Tahkim Kurulu itirazın kendisine ulaştığı tarihten itibaren beş gün içerisinde bu itirazı kesin olarak karara bağlar.” denilmekte olup; 10 günlük itiraz süresi içerisinde yapılan itirazlar Federasyonumuz Yönetim Kurulunca değerlendirilmiş olup; Yönetim Kurulumuzun 18/10/2021 tarih ve 51 sayılı kararı gereğince;

Ana Statümüzün 7. Maddesinin 2. Fıkrasının “g” bendine göre “Genel kurulun yapılacağı tarihten en az bir yıl önce faal hakemliği bırakmış olmak kaydıyla, en üst seviyede hakemlik yapanlar arasından kura ile belirlenecek en fazla beş üye” denilmekte olup; 01 Ekim 2021 tarihinde noter kura çekiminde Uluslararası Hakem noter kura çekiminden çıkan ve aynı gün Federasyonumuz resmi internet sitesinde yayımlanan Uluslararası Hakem MOJTABA HABİBİ’nin İran vatandaşı olması nedeniyle, Federasyonumuza yapılan itiraz kabul edilmiş olup; faal olmayan Uluslararası Hakem listesi noter kura çekiminin yenilenmesine Yönetim Kurulumuzca karar verilmiştir.

Türkiye Taekwondo Federasyonu 5. Olağan Genel Kurulu ve 7. Olağan Mali Genel Kurulunda Federasyonumuz Ana Statüsünün 7. Maddesinin 2. Fıkrasının “g” bedine göre faal olmayan Uluslararası hakem listesinden 21 Ekim 2021 tarihinde noter kura çekiminden çıkan oy kullanacak delege Ertuğrul GÜR ‘dür.

Bu duyuru tebligat yerine geçerlidir.

Kamuoyuna önemle duyurulur.